Hamiltons husdjur

Ofta kommer diskussionen upp att man väljer husdjur efter eget utseende. Det är något som Hamilton funderat på i dagens blogg.

Du vet matte när de säger att man hittar husdjur som liknar en själv och så?
Ja, just det. Så fint Hamilton. Tycker du att du liknar mig menar du?

Liknar dig? Va? Du är väl inget husdjur matte? Jag menar att jag har hittat ett husdjur som liknar mig! Titta här!

Ser du matte, den har päls och är prickig. Den har mina färger och vi är båda långa och smala.

Bild 2 - Lika långJag tror möjligtvis den är något längre i förhållande till sin storlek än vad du är och ska vi vara petiga undrar jag om den inte har lite flera ben…

Bild 1 - Hamiltons husdjurÄsch! Jag är också lång och smal och har precis lagom med ben. Jag menar inte att vi måste vara identiska. Jag har ju en tvilling redan. Jag menar att han kvalificerar att bli mitt husdjur. Vad gör man med ett husdjur matte? Måste vi gå ut och gå? Har du en sele över tror du och ett koppel?

Jag tror möjligtvis Hamilton att vi skulle kunna säga att det här är ett vilt djur och att han inte skulle trivas så bra i koppel och äh… sele. Vet inte heller vem av oss som skulle kunna få på honom en liten sele. Jag ser ett problem att få ut frambenen i några små lämpliga fack bara för att ta ett exempel.

Bild 4 - rackarnsRackarns… ja då går det ju inte, och jag som så gärna ville ha ett husdjur. Men vad sa du matte? Tyckte du att du var lik mig?

Hamilton…

Eva ErikssonJust nu bloggar Eva Eriksson på Grannliv om hennes och katternas äventyr. Vill du läsa mer av henne, besök hennes blogg Herrsjökräftan eller hennes facebooksida Herrsjökräftan!