Bengalen – full av energi och med aptit på livet

Bengalkatter är riktiga finsmakare och dessutom fulla av energi. Därför behöver de ett foder som stöttar upp för att de ska må bra.

Camilla Carsbos bengalkatter lever ett aktivt liv i lägenheten i Gimo, utanför Uppsala. Leken är en stor del i deras vardag och är viktig för katternas välbefinnande. Leken stärker även relationen mellan katt och ägare. Det är viktigt att katten får tillräckligt med stimulans för att den ska må bra, särskilt om det är en innekatt.

Appetitt Shiny coat kattmat.Något mer som är viktigt för att katten ska må bra och ha fin päls och hud krävs rätt foder. Appetitt Shiny Coat har ett högt innehåll protein från animaliska och marina råvaror som tillför katten livsviktiga Omega 3 fettsyror.

Två andra bra foder är Appetitt Adult Sterilised som passar bra till vuxna katter som är steriliserade eller kastrerade, samt Appetitt Adult Chicken. Båda fodersorter har en hög andel animaliska och marina fetter och innehåller Omega 3 och Omega 6 som ger en frisk hud och päls. Dessutom är de spannmålsfria, med undantag för ris, vilket innebär att de har ett lågt innehåll av råvaror med ämnen som kan orsaka foderintolerans.

Bengalkatt som äter Appetitt kattmat.