Boka vinterförvaring – torrt och rostfritt för din robotgräsklippare

Även om kyla och mörker känns långt borta börjar det snart bli dags att boka vinterförvaring och service – för att undvika kostsamma reperationer och överraskningar. Grannhjälpen erbjuder vinterförvaring i torr och frostfri miljö för robotgräsklippare. Du kan också boka service av vanlig gräsklippare, motorsåg, trimmer/röjsåg och snöslungor. 

Grannhjälpen är en servicetjänst som vi på Granngården erbjuder, bland annat för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. I Grannhjälpen erbjuds även vinterförvaring av robotgräsklippare.

Vad ingår i servicen?

I en basservice av gräsklippare ingår byte eller kontroll av knivar, uppdatering av programvara, autocheck, säkerhetskontroll, rengöring, underhållsladdning och förvaring.

Vad kostar det?

Priset varierar beroende på maskintyp. Lämna in din maskin i närmaste Granngårdenbutik så gör vi en kontroll och kommer med ett kostnadsförslag.

Vilka maskiner gäller det?

Vinterförvaring och service går att boka för både maskiner som är inköpta på Granngården men också de maskiner du köpt hos andra återförsäljare, så länge det är varumärken vi är auktoriserade för. Vi rekommenderar att du servar alla dina maskiner 1 gång om året för att hålla dem i trim. Välkommen in!

Boka vinterservice i butik här.

Se också: Så fungerar gräsklipparservice.