Fanny drömde om en egen hund

När Fanny var liten önskade hon sig en egen hund. Hon tjatade och tjatade på sina föräldrar, men det skulle dröja hela tolv år innan hon tillslut fick drömmen uppfylld.

 

Det skulle ta lång tid innan border collien Rim äntligen flyttade in i Fannys liv. Något år senare skaffade hon ännu en hund – ett yrväder vid namn Birk och glädjen blev dubbelt så stor. Nyligen flyttade Fanny med hundarna till Åre där de har sin vardag.

– Både jag och hundarna älskar att vara ute i naturen och uppleva äventyr tillsammans, så flytten passade oss bra. Här stortrivs vi allihop, berättar Fanny.

 

Vallning och tävlingslydnad

Åre bjuder på härliga fjäll och natursköna utflykter både sommar som vinter. Här tränar Fanny vallning och tävlingslydnad med hundarna och ibland får de även följa med ut på olika jobbprojekt.

– Birk har mycket energi och kräver mer aktivering än Rim, berättar Fanny. Det är roligt att se hur olika de är.

 

Bloggar på grannliv.se

I Fannys blogg här på grannliv.se får du följa hennes vardag och inte minst njuta av hennes fantastiska bilder, eftersom fotografering är en stor del av hennes intresse. Då och då delar hon även med sig av tips och trix om allt från hundfoder till lydnadsträning. Välkommen att följa!