Braspanna – magisk lägereld året om

Finns det något mysigare och mer rogivande än att stilla blicka in i de värmande flammorna vid lägerelden? Med en braspanna kan du njuta av friluftskänslan och matlagningen i den egna trädgården hela året.

Trots att dagarna nu blir kortare och kvällarna kyligare finns det ingen anledning att lämna den friska luften och söka sig inomhus. Samla istället hela familjen runt en braspanna. Slå upp den i trädgården eller vid sommarstugan.

Det ska vara enkelt att kunna njuta av en brasa. Det enda du behöver är en panna, ved och tändstickor. Sedan kan du sätta dig ner runt elden och antingen bara njuta av en mysig stund tillsammans eller också laga kvällens middag över glöden. Hur mysigt och välgörande som helst.

Braspanna – enkelt och bekvämt

Att dra med hela familjen ut i skogen för att få lite vildmarkskänsla och göra upp en lägereld kan ibland vara ett ganska stort och betungande projekt. Braspannan passar minst lika bra hemma på tomten. Samla ihop några filtar och kuddar. Tänd elden och njut av ljudet av sprakande gnistor med hela familjen. Ta gärna med den på fiskeresan med kompisarna. Eller som naturlig samlingspunkt för laget när dagens jakt är över.

Säker eldning i naturen

Braspannans justerbara ben gör att den är smidig att fälla ihop. Den står alltid stadigt på marken på både plana stenläggningen eller en sluttande plats vid strandbrynet eller campingen i skogen. Tar du med den ut i skogen riskerar du inte heller att lämna fula spår efter grillningen. Inte heller att spräcka stenhällar om du eldar på marken.

Om marken är torr där du tänkt slå upp braspannan är det viktigt att säkerställa att inga gnistor sliter sig loss från brasan. Utöver kärlet som fångar upp gnistor undertill går det också att köpa till både gnistskydd och gnistgaller för att vara helt säker vid eldningen i naturen.

Braspanna

Från kaffe till våfflor och popcorn

Braspanna Espegard Original har stor grillyta och kommer med galler i rostfritt stål, kedja för kaffekanna och har också en behållare under pannan som samlar ihop fett, aska och gnistor. Dessutom kan du köpa till soppgryta, ett våffeljärn i gjutjärn eller varför inte en popcorn-gryta som du hänger över den öppna elden. Garanterad succé för både vuxna och barn.

Tänk att laga till hela middagen i naturen och sedan avsluta kvällen med nygräddade våfflor och popcorn.