Välkommen Nina!

Vi är väldigt glada att Nina Rademaekers har börjat blogga hos oss på Grannliv. Nina brinner för hästar och dressyr och har tävlat i både ponny-, junior- och Young Rider-landslaget.

Idag är Nina med i U25-landslaget med sin häst Dorano som hon har haft sedan september 2017. Tillsammans är de med i en hel del spännande tävlingar, mästerskap och träningar som du kommer att kunna följa med på bakom kulisserna på hennes blogg.

– Jag är så glad över mitt samarbete med Granngården! Både att bloggen nu har flyttats till Grannlivs sida och att jag är ambassadör för Granngården. Jag har bloggat sedan 2012 och det här känns som en härlig nystart! Jag har alltid älskat att åka till Granngårdens butiker, där finns verkligen allt samlat på samma ställe, säger Nina.

Vill inspirera andra att följa sina mål

Nina har bloggat sedan 2012 och jobbar idag heltid med sina sociala medier. Utöver bloggen driver hon en Youtubekanal och ett Instagramkonto.
– Jag älskar att dela med mig av mitt liv som satsande dressyrryttare och hoppas på att kunna inspirera andra till att våga följa sina drömmar och mål. Hoppas att ni vill hänga med mig på alla roliga äventyr som väntar!

Gå in och följ Ninas blogg här!