Julklappstips till den hästtokige

Ridhjälm, ridkläder, ryktborstar… Till den hästtokiga råder det ingen brist på utrustning som går att ge bort i julklapp. Här har vi samlat några av våra julklappstips till den hästtokige.

På jakt efter en julklapp till din hästtokige vän? På Granngården finns det massor av ridsportsutrustning för både vardag och tävling att lägga under granen till alla hästälskare. Och glöm inte något gott till hästen också! Spana in våra julklappstips här nedanför!

 

Blundstone klassisk ridsko från Granngården.

Blundstone Modell 500 är en klassisk ridsko som bara blir skönare ju mer du använder den! Funkar både i stallet och i stan, 1 399 kr.

Hästgodis från Granngården.

Glöm inte belöningen till din häst. Hästgodis Treat Me Good har smak av hallon. Finns även med smak av körsbär och äpple, 49,90 för 2 st.

Nyckelring med häst från Granngården.

Håll ordning på dina nycklar med en nyckelring från Equipage. Glittrig häst i metall, ring och hake, 59 kr.

 

Ridhjälm från Granngården.

Lätt ridhjälm från Hansbo Sport i microfiber med justering baktill och tvättbart innerfoder. Hjälmen har ventilation framtill, 879 kr.

Ridvantar från Granngården.

Stretchig rosa ridhandske för barn, Magic från Equipage. Handsken har gummipluppar på insidan vilket ger ett bra grepp för tyglarna, 39,90.

Ryktlåda från Granngården.

Smart ryktbox från Three Horses. Boxen innehåller bland annat ryktborste, mankam, svamp, gummiskrapa, hovkrats med borste, gummisnoddar och hovoljeborste, 279 kr.

 

Skyddsväst från Granngården.

Säkerhetsväst Racesafe har en väldigt skön passform. CE-märkt, testad samt godkänd enligt de senaste kraven. Här i barnstorlek, finns även för vuxen, 2 595 kr.

Täckkjol för ryttare från Granngården.

Håll dig varm i stallet och i sadeln. Täckkjol från Uhip med dragkedjor både fram- och baktill gör den smidig att använda. Yttertyget av nylon har vattenpelare som tål regn och rusk, 895 kr.

Vinterridstövel från Granngården.

Varma vinterridstövlar New Alaska från Equipage med värmande syntetfoder och terrängsulor. Dragkedja på utsidan och justerbar i vadvidden, 769 kr.

Fler julklappstips från Granngården hittar du här!