”Det är häftigt att få uppnå drömmar tillsammans”

Kärleken till djuren har alltid funnits i Nina Rademaekers liv. Redan när hon var liten blev hästar ett stort intresse och idag lever hon sitt drömliv – och delar med sig av sin vardag som tävlingssatsanade dressyrryttare i sin blogg här på grannliv.se

 

När Nina första gången fick sitta på hästryggen föddes ett intresse som fortfarande spirar.

– Drömmarna har utvecklats under resans gång, berättar hon. Först var det att få leda ut en häst i hagen, sedan att vinna min första tävling. Målen flyttas framåt hela tiden, men kärleken till hästarna finns kvar.

Nina har tävlat i dressyrlandslaget både på ponny, som junior med Acanto och som Young Rider med Bizet och  har fina framgångar som SM-silver i lag, SM-brons individuellt, tre medaljer i NM – bland annat silver i lag. Dessutom är hon en av de största hästprofilerna på i sociala medier just nu. På hennes Youtube-kanal, Instagram och blogg får vi följa hennes vardag  tillsammans med Dorano, en 15-årig vallack. Hon delar med sig av både träning, tävling, tips, ridövningar och livet i stallet.

– Det är häftigt att känna samspelet med ett så stort djur utan att använda ord. Mitt yrke känns inte som ett jobb, utan mer som tankeöverföring – att få jobba med ett stort djur, och uppnå drömmar tillsammans.

 

Titta in på Ninas blogg

Här kan du läsa mer om Ninas vardag som dressyrryttare.Ninas rader blogg.