Bakom kulisserna hos Nina Rademaekers

I snö och kyla var det dags att fota vårkollektionen tillsammans med Granngårdens ambassadör, dressyrryttaren Nina Rademaekers. Följ med bakom kulisserna på fotograferingen. 

Bakom kulisserna på fotografering med Nina Rademaekers.

”Några bilder från dagen! Det har gått superbra ? Världens proffsigaste team (vi var 6 personer totalt) och Dorano skötte sig exemplariskt ❤️ Vi fotade både bilder och rörligt idag men mest bilder, imorgon blir det rörligt material hela dagen. Är så tacksam att få jobba med ett så grymt företag som Granngården! Är verkligen en stolt ambassadör! Och det kommer såååå fina produkter i vår. Doranos träns på bilderna var sjukt snyggt, kommer in i butik snart ? Från Hansbo!
Imorgon är det på’t igen!”

Dorano fotomodell.

Nina Rademaekers på Dorano.

Nina Rademaekers håruppsättning till tävling.

Häst i skugga.

”Efter den här dagen är Dorano officiellt kvalificerad som polishäst ? Herregud vilken stjärna han är! Nog för att blixtar i olika storlekar med paraplyer runt, strålkastare, kameror och en massa annat inte rörde honom i ryggen, men när rökmaskinen (den puffar ut ånga som ser ut som rök, alltså inte någon farlig rök) skulle åka fram tänkte jag ändå att han kanske skulle reagera lite. Speciellt eftersom att den lät som en fräsande katt på högsta volym och att röken kom som ett stort vitt klot bakifrån. Men nej nej, Dorano vinklade inte ett öra snett. Så imponerad av honom! Kolla min instagram så förstår ni ?

Jag tror att det blev riktigt coola bilder också ? Idag har vi både fotat och filmat för Granngården och det har gått superbra. Så spänd på att se resultatet, vill visa er!!”

Nina Rademaekers i strålkastarljus.

Se alla bilder och inlägget i sin helhet på Ninas blogg här.