Tisdag

Regnet smattrar mot rutan och det ligger ett grått täcke över Stockholm, då är det ganska skönt att kunna starta dagen med jobb hemma, en go’kaffe och Nyhetsmorgon på i bakgrunden.

Dagens plan är att åka till stallet efter lunch och rida ett lösgörande pass på Dorano. Imorgon ska vi träna för Kristian! Som det ser ut nu är det ingen tävling för oss förrän i mars så vi har ett tag på oss att finslipa GP-formen 😉 Visst hade jag kunnat starta någon Int II innan dess men samtidigt känns det bättre att fokusera 100% på nya programmet, annars ska jag börja fila på Int II-rörelserna igen. Nej, jag känner mig redo för nya utmaningar så första starten blir förmodligen en Grand Prix.

Ikväll är jag på reservplats till spinning på sats! Men inte vilken spinning som helst utan rummet man cyklar i har en stoooor skärm så det känns som att man cyklar i olika miljöer. Jag har gått på det tidigare och det är så coolt och kul!! Trodde aldrig jag skulle tycka spinning var kul haha. Men det känns lite som att cykla i ett TV-spel och i supervacker miljö, så man blir liksom extra peppad. Om jag får en plats ska jag gå på det passet med Mathilde! Hon har varit borta under julen och jag längtar ihjäl mig efter henne ♥️

Alla foton tagna av Camilla Hannell @photochannell på instagram ♥️