Tillbaka till verkligheten

Måndag och tillbaka till vardagen. Vilken fantastisk helg jag har haft på Friends! Kommer ta ett tag för mig att förstå att vi faktiskt vann finalen av Lövsta Future Challenge 2018. Helt overkligt!

Även resten av helgen har varit väldigt lyckad och mysig! Vi hängde på Friends hela dagen igår också! Jag hade en meet and greet i Back on Tracks monter (kul att så många kom! Tack alla ni ❤️) och spelade även in en grej på mässan. Jag har vloggat varje dag sedan i onsdags så ni kommer få se allt från denna magiska vecka/helg 🙂

Nu ska jag åka ut till stallet, jogga Dorano och sedan jobba i stallet hela eftermiddagen! Han har fått promenera både lördag och söndag så det blir nog skönt med en joggdag idag.

Så glad för att ha nästan alla mina nära och kära på plats i fredags! Axel hoppas på en fin julklapp nu 😉