Svar på en kommentar; klippmaskiner och skär

Inlägget är i samarbete med Lyckliga Fåret Skärsliperi.

Hej, du har berättat att du använder Aesculap klippmaskin. Jag har köpt en sån maskin och har fått med två skär, ett grövre och ett lite finare. Vilket använder du till Dorano? Han är så fin i pälsen 🙂

Ja, det gör jag! Jag har ett samarbete med Lyckliga Fåret Skärsliperi och har genom dom fått både rätt maskiner och skär för att få till bästa klippningen. Maskinen jag använder är Aesculap Equipe CL och ser ut såhär:

Det jag gillar med denna är att den är sladdlös och väldigt smidig att använda! Batterierna håller länge och går snabbt att ladda upp. Den är inte alls så tung och den är dessutom tyst. Är verkligen supernöjd med denna och rekommenderar den starkt! Finns att köpa HÄR.

Dessa skär använder jag till maskinen (den lite finare varianten av skären du frågade om):

Finns att köpa HÄR.

Till mindre och svårare områden som ben, huvud, finlir vid veck etc använder jag mig utav en mindre maskin, också från Aesculap. Denna är ännu mindre och verkligen perfekt till dessa områden! Tänk på att välja skär med samma klipplängd som den andra maskinen (3 mm klippning) för att få ett jämnt resultat:

Även denna är väldigt smidig att använda då den är trådlös och väldigt tyst. Finns att köpa HÄR. Även bra att använda på hundar om man vill det 🙂

Jag är verkligen så nöjd med dessa maskiner och rekommenderar dom VARMT! Dessutom är Lyckliga Fåret Skärsliperi otroligt proffsiga och hjälpsamma när det kommer till slipning av skär och service av maskinerna. Så har du redan maskiner som behöver lite kärlek och service så kan du även vända dig till dom.