Värmeböljan

Den här värmen tar död på oss och det blir inte många knop gjorda förrän klockan passerat 20:00.

Vi har spenderat helgen på landet och bara gått härliga promenader, badat och lekt med kusin Yoshi. Grabbarna är lagom intresserade av henne vilket jag förvisso tycker är ganska skönt, då blir det inte så mycket röj när de bara är ute på tomten.

Helgen har varit tuff för Rim med lite för mycket aktivering för hans gamla kropp så han har några dagar vila nu för att återhämta sig lite. Han ha dessutom ett öga som rinner och verkar vara irriterat så vi har köpt hem ögonrengöring med förhoppningen att det ska ge med sig. Gör det inte det så får det bli ett besök hos veterinären för att lista ut vad som är fel.
Troligtvis ingen fara och han är inte speciellt berörd av det heller så vi ska ge det några dagar innan vi slår på stora trumman.

Midsommar bjuder på tripp till Mariefred tillsammans med Birk medan Rim får stanna med mamma på landet (han trivs bäst där).

Åven sommaplaneringen är även den i full gång och som det ser ut nu så sticker vi till Åre redan den 6/7.  Att vi längtar är en rejäl underdrift.