The Golden Hour

(English translation down below)

Vi jagade ”the golden hour” igår och lyckades knäppa några fina bilder. Jag har haft en riktig fotodipp på senaste tiden men hoppas att den ska försvinna nu till våren när jag äntligen ska byta upp mig utrustningsmässigt. Kamerahus är bestämt men vilket objektiv det blir denna gången är fortfarande ovisst.

Men, solen skiner idag igen och jag sitter inomhus och arbetar. Tog en kort promenad med hundarna imorse och sedan stack jag och Birk till Lina där vi sitter än. Jag har fått en del jobb gjort och ska strax åka hemåt för att ta mig upp till Hummeln då Oscar jobbar i utebaren.

Och, vi ska ut och fotografera ikväll igen.

***

We did chase the golden hour yesterday and I think we got some good shots. I’ve been lacking some inspiration for photographing lately but hopefully it will end now that I’ve decided to buy a new camera (and lens).

Anyhow, the sun’s shining today as well but I’ve been sitting indoors for the entire day working. I took the boys out for a short walk this morning and then me and Birk went to Lina and we’re still here
I’m about to leave soon tho. Oscar’s working at Hummeln (at the outside bar) so I’ll join him right before they close for some sun and a good run down the empty slopes. 

And, we’re heading out for some photographing tonight as well.

Photo by: @ErikUlvdell