Skattedeklaration/Income Tax Return

(English translation down below)

Har suttit hela förmiddagen med min deklaration som ska vara inne om några dagar. Jag startade min enskilda firma för 1,5 år sedan så det här var första gången som hela den karusellen skulle räknas in i min egna deklaration.

Det är typ 100 olika termer som jag inte har någon aning om vad de betyder, men jag fick lite hjälp av min storebror så nu är allt inlämnat och klart.

Vädret är dessutom riktigt uselt så resten av dagen kommer nog också spenderas inomhus. Jag tog med grabbarna på en löprunda innan frukost så de har i alla fall fått göra någonting kul.
Och så blir det nog en liten promenad i skogen senare i eftermiddag.

***

I’ve been busy all morning working on my income tax return that’s due in a few days. I started my own company last year so this was the first time where I had to consider all of that before handing in my income tax return.

I got some help from my big brother and hopefully everything is correct and so on.

It was the perfect morning to work with boring stuff like this since the weather is beyond shitty. The boys got to join me on a run before breakfast and I’ll probably take them out for a walk in the woods later.