Onsdag/Wednesday

(English translation down below)

Vi har precis börjat inspelningen på jobbet så nu kommer det vara några intensiva månader innan vi är klara i mitten på juni. Den här veckan har jag varit på som tidigast på jobbet kl 04:45, men det brukar bara vara den första veckan som är just så intensiv.
Projektet jag jobbade på i somras var ju extremt, då snittade jag 15 h per dag och jag var förvånad över att jag ens orkade med det. Nu spelar vi in 4 Beck-filmer och det är min tredje säsong som jag är med. Filmlance är ett av de bästa bolagen att jobba för så det här projektet blir förhoppningsvis lite mer ”normalt” = jag kan ha ett annat liv utanför jobbet.

Idag smet jag från jobbet vid 16 då jag ska vara på plats igen tidigt imorgon bitti. Vi var på Ingarö innan solen ens hade börjat gå ner och jag och Birk hann med ett lydnadspass innan vi stack bort till Björnö för en promenad/fotosession. När vi sen kom hem var det inte ens helt mörkt. Hur härligt?

***

This week we kicked off the shooting of the 4 movies that I’m working on this spring. So I have a few very intense month ahead before we’re done in the middle of June. I’ve been at work as early as 04.45, but it’s usually just the first week of shooting that’s this intense.
The project I was working on last summer was something else though. I worked about 15 hours a day and at the end I was surprised I even made it through. This spring we’re shooting 4 new movies about the police superindendent Martin Beck. It’s my third time working with these movies and Filmlance (the production company) is one of the best companies i’ve ever been working with. So this project will probably not be as intense as the last one which means that I’ll have a life outside of work. Finally. 

Today I left work at 4 since I’m going to be back very early tomorrow. We made it to Ingarö before the sun even started to set and me and Birk pulled off a session of obedience before we (all three of us) went to Björn for a walk and a photo session. Then we made it home before it was completely dark. How nice?