Långpromenad med bästa kompisarna

Vi är ganska nyss hemkomna från en skön lördagspromenad med Alex,Hugo och Loke.
Planen var att gå Lovö runt men pga en tid att passa fick vi tänka om och det blev istället en bit på Fornstigen ute på Lovö. Den är 23,5 km lång men jag tror att vi gick lite mer än halva rundan med ett kort frukoststopp på vägen.

Trots solen så var det ganska kyligt (och blåsigt) emellanåt men ändå väldigt, väldigt härligt.
Hundarna har som vanligt haft det rätt tråkigt pga mitt jobb så det var skönt att de fick komma ut på en riktigt ordentlig promenad. Vi var ute i lite mer än 3,5 timme och hundarna fick varva mellan att gå lösa eller i koppel med klövjeväska.

Det vore kul att någon gång mäta hur långt Birk rör sig på en sån här promenad i förhållande till oss. Han springer ju överallt och ingenstans så det blir nog en bra bit längre för honom.
Rim däremot är pigg och busig i början men efter ett tag märker man att han har några år på nacken för då går han helst bredvid oss med undantag för några få avstickare.

Nu när vi är hemma så sover båda två som stockar och det finns nog inte mycket som stillar mitt hjärta på samma vis som när hundarna både fysiskt och psykiskt trötta.
Dessutom, bäddarna jag nämnde i ett tidigare inlägg: TOPPENKÖP! Båda hundarna verkar älska dem och sover i dem mest hela tiden.
Tur också att de passar bra in i lägenheten. Rekommenderar alltså starkt.

Resten av dagen kommer vi nog alla gå på lågvarv.