En kort semester/ A short vacay

(English translation down below)

Ledsen för utebliven uppdatering här men jag kom precis hem från Toscana, Italien, där vi har firat att min mamma fyllde 60 år tidigare i år. Men, eftersom den här bloggen handlar om mitt hundliv så har jag inte haft någonting att uppdatera om.

Hundarna hängde med min bästa kompis Alex och hennes sambo Hugo. De har levt loppan uppe i Ludvika där de har landställe så det har verkligen inte gått någon nöd på dem.
Jag får hem de imorgon så då ska jag försöka uppdatera lite bättre här igen.

***

Sorry for the bad update. I just arrived back home in Sweden after a few days in Tuscany, Italy where we celebrated that my mom turned 60 years old earlier this year. But, since this blog is about my dogs and that life I haven’t really had anything to blog about.

The dogs have been having a blast together with my best friend Alex and her boyfriend Hugo. They’ve been chilling at their country house just outside of Ludvika, Dalarna.
I’ll get them back tomorrow and I’ll try to be better at updating here then.