Äntligen helg

I fredags hade vi en inspelningsfri dag och jag jobbade hemma istället för på kontoret. Därför startade vi dagen med en lång promenad ute i Svartsjö tillsammans med pappa.
Väl hemma igen så jobbade jag samtidigt som jag passade på att städa lägenheten ordentligt. Ni vet, dammsuga, svabba, dammtorka osv.

Vid 15 mötte vi upp Alex och Loke för att springa delar av Fornstigen som går runt Lovön. Jag tror Fornstigen är runt 24 km men vi tog en liten genväg och landade på 12 km vilket kändes alldeles lagom och framförallt för Rim som fick springa med i dragsele denna gången.
Han lät Birk göra grovjobbet och låg på när han kände för det, precis som det ska vara när man är pensionär.

Nästa gång kanske vi ger oss på hela sträckan men då kommer han få springa lös emellanåt så han kan reglera tempot helt själv.

Idag står vilodag för dem båda på schemat och vi har bara varit iväg och lekt lite med labben Loke på förmiddagen.

Ikväll vankas middag och jag har inte riktigt bestämt mig för om de båda får följa med eller om en får stanna hemma. Rim är ganska nöjd så han skulle nog tycka det var ganska skönt att bara ligga hemma och sova. Vi får se helt enkelt.

Och förresten, vi är så glada över att man äntligen kan köpa Diopets produkter på Granngården. Vi ÄlSKAR deras produkter och det är väldigt kul att de nu finns att köpa hos Granngården. Tips tips tips!