Peppra under hovarna

Den här dagen har rusat förbi! Sprang runt på stan hela förmiddagen och gjorde ärenden, mötte upp mamma för lunch och sedan stallet. Dorano var riktigt fin även idag! Han jag känts väldigt pigg och framåt senaste veckorna vilket är superkul! Han är ju lite mer av den segstartade typen så när han travar igång med taggade kliv blir jag så glad. Jag red på i en rundare form och friskt tempo. Gjorde lite tempoväxlingar i galoppen för att känna att han behöll stunsen under hovarna även i samlingen vilket han gjorde 🙂 Det ska peppra under hovarna när jag samlar galoppen och det gjorde det idag. Då vet jag att piruetterna också är bra! Även fast jag inte gjorde någon idag 🙂 Imorgon är det som sagt Lussan-träning och på fredag träning för Kristian!

Förresten, när jag ändå sprang runt på stan passade jag på att smita in på Nespresso och köpa livets mjölkskummare! Att man kan bli så lycklig i själen av vetskapen om att jag hädanefter kommer få en perfekt skummad latte varje morgon ❤️ Alla som är kaffesugna (OBS kaffe med valfritt skummad mjölk) är välkomna hem till mig 😉