Nu så!

Hej!! Det har varit lite serverproblem på bloggen i helgen så därför har jag inte kunnat skriva något här. Typiskt att sådant ska hända på helgen när teknikerna är lediga 😉 Men nu är det löst! Så skönt att vara på en så proffsig portal som löser alla problem så snabbt som möjligt.

Vi är nu hemma från Falkenberg och Dorano är installerad på stallet som ligger nära vårt landställe! Ni som följt oss ett tag vet säkert att vi varje sommar brukar flytta ut hästen hit för att ha närmare till stallet från vårt landställe där vi gärna spenderar våra sommardagar. Dorano trivs kanonbra här! Dock blir denna sommar lite annorlunda för mig och Axel mot tidigare somrar, vi är mitt uppe i flytten! Igår städade vi lägenheten, var på Ikea och åt den första flyttpizzan i nya lägenheten. Så stort för oss:

Sedan åkte jag till stallet på kvällen och red ett pass på Dorano:

Idag rider jag och fixar stallet nu på morgonen! Sedan ska vi ut till Ekerö och börja flytta alla saker. Ser fram emot när vi är klara! Det tar på krafterna att flytta, stackars Axel har dragit på sig värsta förkylningen också så han har det lite kämpigt ❤️