Vill köpa en hund till!

Jag har länge varit sugen på att köpa en till hund, men kanske extra extra sugen på det just nu! Dels för att det är så sjukt mysigt med hundar och Nellie blir nästan trött på mig så mycket som jag kramar, gosar och håller på med henne hela tiden. Det kanske hade varit bra att sprida ut goset lite på en hund till så Nellie inte tröttnar på mig 😉

Men framför allt för att jag tror att det hade varit så roligt för Nellie att ha sällskap och en lekkompis. Hon är så busig varje kväll här hemma och jag får dåligt samvete när Axel och jag kollar på något på TV istället för att leka med henne när hon kommer fram med leksak efter leksak och vill att vi ska kasta den och leka med henne. Samtidigt som Nellie är ganska reserverad med andra hundar och lite feg, så jag vet inte om hon hade mått sämre av att ha en till hund här hemma att hela tiden hålla koll på. Men hon borde väl bli trygg med den om man köper en valp som hon själv får uppfostra?

Vad är era erfarenheter med att gå från en till två hundar? Är det mycket mer jobb? Hur anpassar sig hund nummer 1 till den andra hunden? Berätta gärna! Och om det är någon som har en brun eller svart liten fluffig valp som är allergivänlig (inte fäller) och typ pudel-mix så hör gärna av er hehe.

Jag vill ha en hund precis som Nellie fast kanske brun ❤️