Verbier by bike

Jag var ganska ledsen första kvällen när jag fick reda på att hästen inte gick igenom, men jag har försökt släppa det och bara blicka framåt. Dels för att inte förstöra min semester här i Verbier men också för att ta nya tag i hästletandet! Vi får nya filmer på hästar varje dag och planerar nästa resa för provridningar.

Här i Verbier har vi det i alla fall toppenbra! Igår hyrde vi cyklar och åkte runt i bergen hela dagen. Det var ganska läskigt på vissa ställen där det var både brant och mycket grus att halka på, men det gick bra! Jag har sjukt mycket träningsvärk idag efter både vandringen och cyklingen, att vandra i berg är ingen dans på rosor haha.

Härligt va!! Och vi har sjukt tur med vädret 🙂

Idag ska vi upp och vandra i bergen igen och sedan kolla på de internationella hopptävlingarna som pågår just nu här i Verbier. Vilken timing!!!