Vänta på mina signaler

Träning för Emma både igår och idag med fokus på bytena! Igår tog det lite tid innan vi fick bra kläm på det, det handlar mycket om att Melvin måste vänta på mina signaler, inte rinna iväg när jag lättar av och hålla sig rak hela vägen fram till bytet. Det där med att inte rinna iväg när jag lättar av jobbade vi mycket på igår genom att jag tog halvhalt, lättade av, tog en halvhalt igen, lättade av osv. Jag kan inte ”hålla honom” i samlingen för då blir det inget bra byte men det är lätt att fastna lite i handen när han blir så het. Så det var bra att Emma påminde mig hela tiden om att vara tydlig med både halvhalter och eftergifter! Det gav effekt till idag för han var mycket mer rätt från start idag och väntade superbra. Vi fick till fina byten åt båda håll både igår och idag! Sakta men säkert tar vi oss framåt 🙂