Välbehövligt besök hos frisören

Igår kväll var jag med en kompis på restaurang Den Gamle och Havet! SÅÅÅ gott!! Kan verkligen rekommendera 🙂 Hanna och jag har varit kompisar i många år och jag spendera nästan lika mycket tid hemma hos henne som hemma hos mig själv när vi var yngre haha. Det är något speciellt med dom där vännerna man har haft hela livet, man känner varandra så väl ❤️ Hanna är dessutom världens coolaste person med världens coolaste jobb inom politik, en riktig power woman!


Jag gick en promenad med hundarna imorse och nu är jag hos frisören, hör och häpna! 😉 Min kompis Lina klippte mig lite i somras (hon är inte frisör men gjorde det bra!) men annars har jag inte varit hos frisören på över ett år.. Så det var verkligen dags! Visar er resultatet sen 🙂 När jag är klar här hos frissan ska jag till stallet och rida på världens finaste häst, kan fortfarande inte fatta att han är min ❤️❤️❤️

Bad om tips på frisör i Stockholm som är grym på balayage och klippning på min instagram story och fick massor av tips! Gick på ett av dom, spännande att se hur det blir!