Update om Bizet

Jag har fått mycket gjort idag! Brukar ju alltid gå en långpromenad med hundarna på förmiddagen men pga ösregn större delen av dagen blev det ingen långpromenad idag, bästa mamma gick en sväng med hundarna medan jag var i stallet på eftermiddagen istället. Jag har fått mycket jobb gjort, hämtat ut paket och såklart skrittat Melvin. Jag varierar lite nu mellan träns och kandar, han har så okomplicerad mun så han verkar trivas på båda. Vet att jag skrivit det förut men anledningen att jag vill att han ska kunna gå på kandar är för att man måste tävla på det internationellt. Och det har vi ju siktet på i framtiden! 🙂 Sedan kommer jag alltid variera mellan träns och kandar i vardagen.

Har även haft lite kontakt med Bizets ägare som bestämt att Bizet nu ska få bli mamma på heltid, så roligt! Bizet är 17 år nu och har tidigare fått ett föl via embryotransfer och har även två (!) föl via embryotransfer på väg i år. Hon släppte två ägg och därför kunde man då använda båda äggen i två olika mottagarston 🙂 Men från och med nu ska hon få bära föl själv, jag tror hon kommer bli en superbra mamma ❤️  Så tacksam för att vi hittade en så bra köpare till Bizet som gör allt för henne! Det betyder så mycket när ens älskade häst får ett fortsatt bra liv hos en ny ägare ❤️ Ni frågar ibland hur det går för Bizzan så därför är det kul att kunna ge er en update (har såklart frågat hennes ägare om lov). Här är några bilder på Bizets första föl: HFD’s Le Premier Ne, även kallad ”fluff”:


Inte alls gammal här ❤️

”Fluff” nu ett år senare!