Ung och galen!

Härlig fredag och alla ❤️ ans dag! Började imorse med ett möte med Matilda som kommer hjälpa mig att klippa lite Youtube-videor framöver, väldigt kul att träffa henne och så skönt att ha hittat en bra person som kan hjälpa mig med det så att jag förhoppningsvis kan få upp lite fler videor framöver. Vi tog en kaffe på Mellqvist sedan gick jag med hundarna i Vasaparken. Solen sken! Då blir man ju lite gladare 🙂

Sedan bar det av till stallet. Jag tog med mig fika dagen till ära (fredag + alla hjärtans dag + solsken = värt att fira = fika), kladdkaka går ju alltid hem och idag var inget undantag. Köpte även med mig lunch på vägen så jag var mätt och glad efter både lunch och fika. Melvin hade på schemat att gå ett lösgörande pass idag vilket vi gjorde men vi passade även på att göra vårt första HOPP (ja ni läste rätt!) tillsammans eftersom att det stod ett kryss uppställt i ridhuset. Det gick bra! Tog det några gånger på rad och Melvin blev mer och mer taggad för varje gång haha. Inte helt otippat 😉 Men så kul! Det kommer vi göra fler gånger. Han är ju väldigt smidig och försiktig så det var inga problem alls. Kände mig ung och galen!

Ni ser ju! Filmbevis finns på min instagram @ninasrader

Nu ikväll har Axel och jag ätit god middag och haft det supermysigt här hemma tillsammans med våra små hundhjärtan! Helt sjukt att det här är vår 10e alla hjärtans dag ihop, så glad för Axel ❤️