Träningsupplägg på gymmet

Melvin har haft en lugnare dag idag, promenaddag stod på schemat men det blev lite mer rörelse än så. Min veterinär Izabella var nämligen på anläggningen och passade på att kika på Melvin när jag joggade några varv och så lite longering på det. Älskar att Izabella är så engagerad, jättebra att hon också får se honom under ryttare så hon vet hur han ser ut och rör sig även då. Allt såg tipptopp ut! Hade inte förväntat mig något annat men det är alltid skönt att få det bekräftat 🙂 Så förutom några joggvarv så blev det skritt ute idag för Melvin del.

Jag var på gymmet i förmiddags och idag stod överkropp på schemat. Jag tränar nu 4 dagar i veckan med PT (vilodag på onsdagar och helger) och då läggs passen upp som så att man kör varannan gång överkropp och varannan gång underkropp. Tycker det är ett bra upplägg, då hinner träningsvärken i den delen av kroppen man har tränat dagen innan lägga sig lite innan det är dags igen 😉 Nackdelen är ju att man ständigt har träningsvärk i någon del av kroppen haha, men det börjar lugna sig nu faktiskt. Det var värst första veckan men nu är jag inne på min femte så kroppen har vant sig lite! Otroligt glad för att ha det här upplägget, känner redan att jag är starkare och mer stabil i sadeln (och mer uthållig) och jag tycker mig se lite mer muskler på kroppen. Det är ju kul!