Träning och middag

Träningen för Kristian igår var så bra och välbehövlig!!! Vi jobbade på grundkänslan och att Melvin skulle vänta kvar på mig. Blev påmind om hur viktigt det är att jag verkligen sitter kvar i sadeln och inte tappar säger en millimeter när Melvin blir så på och rinner iväg. Ibland när jag lättar i handen lättar jag även i sätet litegrann och då inbjuder jag Melvin att gasa iväg. Så, kunna lätta i handen men ändå sitta kvar precis likadant med sätet måste jag tänka extra mycket på! När jag gjorde det igår blev det genast mycket lättare att hålla honom i samling för sätet utan att fastna med handbromsen i 🙂

Efter gymmet och stallet mötte jag upp Madde för middag på Ångbåtsbryggan! Madde har grundat Maya Delorez och hon är så cool, härlig och så rolig. Väldigt kul att mitt samarbete med dom även gav mig en kompis i Madde, ser redan fram emot nästa gång jag får hänga med henne!