Träning för Kristian

Jag vaknade upp med förkylning imorse men tryckte undan det så mycket jag kunde mentalt, har nämligen spenderat förmiddagen jobbandes på nya spännande projektet som ni får veta väldigt snart 🙂 Så jag har inte tid att vara sjuk med andra ord. Efter förmiddagsjobbet åkte jag raka vägen till stallet där träning för Kristian stod på schemat!

Vi bestämde att Kristian skulle känna på Melvin idag! Så kul att se och höra att han gillade honom väldigt mycket. Kristian är ju superpetig med grunderna (vilket jag tycker är toppen!!!) så han jobbade mycket basic med volter och att få honom att ta jämnt stöd i tyglarna. Framför allt måste vi jobba på att få honom att gå undan för innerskänkeln upp till yttertygeln, nu är han mycket mer stabil i den längre och lägre formen så nästa steg blir rakriktningen och att han ska bli bättre mellan innerskänkeln och yttertygeln. Efter passet badade jag hela Melvin, skrubbade hovarna, schamponerade svansen… äääälskar det!!!

När jag kom hem crashade jag totalt i soffan och känner mig väldigt krasslig… Ska spendera kvällen i soffan framför Idolfinalen och hoppas att jag mår bättre imorgon 🙂

Dagens outfit! Till det blev det grått schabrak

Kolla vad fina hovarna blev! Så skönt att han är skodd på alla fyra nu 🙂