Träning + eget hästgodis

Såhär såg vi ut idag på träningen 🙂 Filmklipp finns på min instagram story! Melvin kändes toppen idag. Senaste träningarna har vi jobbat lite mer samlat i både trav och galopp men idag fick jag tänka lite mer framåt i traven igen för att verkligen få honom att gripa tag i varje steg och suga tag framåt i rörelsen. Det ju alltid en avvägning, när man ridit lite mer samlat en period kan man behöva tänka framåt igen. Det kändes som att vi behövde det idag! Melvin är ju alltid het men jag vill ju ha suget framåt och in i handen också. Han kändes i alla fall väldigt fin i det jobbet!

Förutom träningen imorse har jag fått massa jobb gjort. Spelat in samarbete, redigerat video, filmat en video och ordnat med kvitton. Videon jag filmade idag var en ”testar att göra eget hästgodis” haha. Ska bli spännande att se vad Melvin tycker om det imorgon 😉 Reaktionen får ni såklart se i videon!