Tråkiga nyheter

Jag är jätteledsen hörni men hästen gick inte igenom besiktningen…… 🙁 🙁 🙁 Såååå himla tråkig… Dumt nog hade jag verkligen ställt in mig på denna häst, visualiserat hur jag leder in den i stallet hemma för första gången nästa vecka, hur fin den hade varit på tävlingsbanan och hur många roliga år vi hade framför oss. Plötsligt så försvinner allt det i en sekund och jag är tillbaka på ruta ett igen. Allt var perfekt förutom att den inte gick igenom besiktningen pga mjukdelar som inte var så bra som vi trodde.

Det ju inga tvivel om att den inte var min häst med tanke på hur besiktningen gick och jag är tacksam för att ha en så bra veterinär som Axel Wallman med kontakter överallt så att vi kunde göra besiktningen med en pålitlig veterinär och med Axels hjälp. Jag vill såklart ha en frisk och hållbar häst och denna häst hade varit en för stor risk för mig att köpa. Men det känns tråkigt att ha fäst sig vid en häst och en tanke om en framtid ihop, så försvinner allt i en sekund. Visst är det dumt av mig att ställa in mig på en häst innan besiktningen är klar, men jag är ju en känslomänniska och kan inte undvika att göra det. Det är ju med hela hjärtat och själen som jag gör detta och vill jag besiktiga en häst så är det en häst som jag verkligen gillar och hoppas få en framtid tillsammans med.

Bara att bryta ihop och komma igen. Min häst finns där ute någonstans, nu ska jag bara hitta den! Åker förmodligen ner i Europa nästa vecka igen och provar nya hästar.