Testade något nytt

Imorse testade jag något nytt nämligen att springa 4 km INNAN frukost. Jag har aldrig gillat att springa och ännu mindre att springa innan frukost haha. Men hela denna spring-grej har ju blivit mitt sätt att utmana mig så idag var det dags att utmana lite till och alltså springa direkt på morgonen. Det gick bra! Väldigt skönt när det var gjort och frukosten smakade faktiskt lite extra gott efteråt. Det är ju mer eller mindre vidrigt att springa alla tider på dygnet så visst har det sin fördel att få det gjort direkt så kan man njuta resten av dagen utan att känna att man har det framför sig 😉

Lite roligt är det faktiskt att jag känner stor skillnad på mitt tempo och min ork nu när jag har sprungit regelbundet några månader. Utan att jag tänker på det så springer jag mycket snabbare och jag börjar sakta men säkert bygga upp ett litet självförtroende att jag inte är så pjåkig på att springa trots allt. Har alltid känt mig dålig på att just springa och det känns skönt att liksom ”vinna” mot löpningen. Känna att jag visst kan! Kanske låter fjantigt men för mig är det en stor vinst 🙂

Vi hängde sedan ett tag på landet innan jag styrde bilen till stallet. Red Melvin som var pigg och glad, lite svårt idag att komma till avspänning och få honom sådär perfekt mellan hjälperna. Men det har nog att göra med att han bara promenerade igår. Blir säkert bättre imorgon!

Nöjd efter rundan!