Tandkoll

Jag sov i stan inatt och har åkt ut till Ekerö nu på morgonen. Idag ska jag åka till tandläkaren med Dorano! Jag åker alltid till Ove Wattle på Ultuna, tycker han är överlägset bäst och har så lång erfarenhet. Jag brukar kolla tänderna på mina hästar 2 gånger om året och detta blir första kollen med Dorano! Han känns ju jättefin att rida så jag hoppas och tror att det ser bra ut 🙂

Dagens andra stora mission blir att ta tag i all packning! Det känns som jag skriver det i var och vartannat inlägg nuförtiden haha. Många roliga resor och tävlingar har det blivit! Jag måste tvätta både mina och Doranos grejer och packa in allt på sin plats. Att packa till tävling är ju tusen gånger roligare än att packa upp från tävling. Men men, it comes as a package som man brukar säga!

Vi har tandläkartid vid lunch idag så ikväll tänkte jag gå en promenad med Dorano och Nellie. Även fast det kliar i fingrarna att rida och träna så vet jag ju att det är så himla viktigt med dessa små återhämtningspauser för Dorano. Då får man en hållbar häst i längden tror jag!