Stockholm igen

Igår bar det av hem till Stockholm igen! 2,5 månader har jag varit på västkusten och det har varit helt fantastiskt. Så tacksam till bästa familjen Jönsson som tagit hand om oss på bästa sätt ❤️ Grymt bra träning med Emma, massa roligheter med alla på gården och en så inspirerande miljö att få vara i. Tack till alla inblandade! Vi kommer nog snart tillbaka 😉

Eftersom att mamma var nere och hjälpte oss på tävlingen åkte hon med oss hem, skönt med sällskap på resan! Det gick bra att köra och Melvin stod som ett ljus bak i lastbilen som vanligt. Vi kom fram ganska sent igår så har inte hunnit packa upp allt, det får bli veckans projekt 🙂 Blir en hel del packning både till mig själv, Melvin och hundarna! Sov hos mamma inatt för smidighetens skull så ska åka hem med all min packning nu.

Den här veckan har jag fullt schema här på hemmaplan med massa roliga saker! Jag har precis haft ett möte, snart ska jag åka hem till min lägenhet med all packning, sen till stallet (vilodag för Melvin så ska promenera honom ❤️), i eftermiddag ska jag träna på mitt nya gym och ikväll ska jag träffa pappa och min lillebror Leon.

TACK till ALLA på Särö Stable för en magisk tid hos er!!!