Stans bästa bulle

Dagens joggpass gick finfint! Kristian kom in i ridhuset för att hjälpa en annan elev och utbrast ”men se där Nina, är det en vänsterställning jag ser!” 😉 Vi tar hemläxan på stort allvar haha. Dorano blir faktiskt riktigt fin nu när jag ligger kvar längre i ställningen tills han ger efter och liksom rundar sig även när jag mjuknar. Tror det här arbetet kommer höja vår nivå mycket!

Efter stallet åkte jag hem, tog en dusch och städade iordning i lägenheten. Sedan kom min kusin Mimmi över! Hon fick se vår nya lägenhet och sedan gick vi ner på stan för att njuta av stans godaste kardemummabulle från Lillebrors bageri. Den bullen är HELT SJUK!!!! Godaste jag ätit. Om du, precis som jag, gillar riktigt saftiga bullar (på gränsen till degiga) så kan du sluta leta nu. Lillebrors bageri på Rörstrandsgatan har det du söker:

Ser ni knäckiga randen runt bullen?! SER NI?!? Sjukaste någonsin. Dessutom väldigt trevlig personal. Från en bulle till en annan så pratade Mimmi och jag såklart mycket om hennes bebis i magen. Så häftigt att hon ska bli mamma!

Sedan blev det sushi på bästa Raw! Gillar deras sushi mycket mer än Esa Sushi. Den här är grymt bra!