Sötaste jag vet

Lätt att bli distraherad när man jobbar med den här lilla tjejen bredvid sig ❤️ Jag kanske är partisk men hon är det sötaste jag vet! Får nästan ont i ögonen!!! ❤️❤️❤️

Jag ska fortsätta jobba lite här hemma sedan åker jag till min revisor för att lämna in pärmen. Jag momsdeklarerar 1 gång i kvartalet så det blir en del hämta/lämna min företagspärm hos henne men jag tycker det är skönt att deklarera så pass ofta! Då har man hela tiden koll på läget 🙂 Väldigt glad över att jag tar hjälp med den biten också så att det blir rätt gjort, jag har varken intresse eller kunskap för ekonomi på det sättet så det känns bättre att låta ett proffs sköta det.

Sedan åker jag till stallet och rider Dorano! Vi ska träna för Lussan på torsdag så idag och imorgon blir det lösgörande jobb inför det.