Söndagsnöjen

Delar av inlägget är i samarbete med Circle K Sverige. 

Även idag började dagen i stallet med Melvin ❤️ Han var riktigt pigg på ridpasset idag och jag kände att vi båda tappade tålamodet lite mot slutet när han inte ens ville skritta utan att halvt trava med kroppen haha. Det värsta jag kan göra i det läget är att bli för ”försiktig” och frånvarande i min ridning. Det är så lätt att lockas av att luta sig lite framåt, lätta i handen och ta benen rakt ut, för att liksom lugna och visa att man inte vill något annat än bara skritta. Men det jag måste göra är istället att flytta honom undan ena skänkeln (innerskänkeln brukar funka bäst), ta ett stöd i handen, sitta ner i sadeln och lägga små volter för att hitta drivet i skritten. Jag höll mig till det även idag men han var ändå väldigt taggad 😉 Dessa dagar när det enklaste känns klurigt påminner jag mig själv om hur mycket jag älskar hans energi när vi får den kanaliserad på rätt grejer! Som Isabel Werth sa i Friends: ”You can’t have a fire without a little smoke”. Väldigt sant!

Efter stallet åkte jag och hundarna ut till landet där vi mötte upp mamma och hennes man Martin! Det har hänt grejer på landet sedan förra sommaren; helt nytt kök i huset och dessutom har det kommit ett Attefallshus på tomten 🙂 Allt har blivit såååå bra och jag LÄNGTAR till sommaren när vi ska hänga där ❤️ Ett av mina favoritställen på jorden. Kanske för att det ofta innebär att stora delar av familjen och vänner samlas ❤️

Idag vill jag även passa på att tipsa er om en ny tjänst som Circle K har, nämligen att du nu kan betala din tankning direkt från mobilen! Perfekt om du har glömt plånboken påväg till stallet eller tävling och måste tanka. Ladda ner appen Circle K idag och registrera ditt betalkort så är du redo 🙂 Dessutom får du ta del av många fina erbjudanden om du ansluter dig till Extra Club! Det är superenkelt och som sagt en bra back up och smidigt att kunna betala direkt från mobilen.