Sommarfavoriter från Granngården

Inlägget är i samarbete med Granngården. 

Ni ber ofta mig om tips på utrustning jag gillar, så här kommer några av mina ”sommarfavoriter” som finns att köpa hos Granngården! För er som inte bor nära en Granngården-butik så går det lika bra att beställa över nätet 🙂 Länkar alla mina tips under bilderna!

För det första, under sommaren är ett bra flugmedel A och O! Jag sprayar alltid på efter bad eller vid behov innan ridning ute där det är insekter. Detta från Absorbine tycker jag är bra!

Finns att klicka hem HÄR

Ett annat måste under sommaren är ett bra flugtäcke! Det underlättar verkligen för hästarna i hagen att de slipper bli insektsbitna och stressade av alla kryp. Horseware är mitt favoritmärke på alla täcken och detta är inget undantag:

Finns att klicka hem HÄR

En mysig och bra borste som ger den där snygga finishen inför sommarens tävlingar är denna supermjuka borste från Borstiq. Jag använder även Borstiq när det kommer till hårdare borstar, svansborstar och ryktborstar. Tycker om det märket! Denna är en ny favorit:

Finns att klicka hem HÄR

En ny kärlek till mig är ridleggings! SÅ SJUKT SKÖNT! Speciellt under sommaren då dessa är mycket svalare än ett par vanliga ridbyxor. Jag måste ha helskodda ridbyxor när jag rider och dessa ridleggings är helskodda så dom funkar perfekt för mig 🙂 Ger bra grepp i sadeln och känns som att ha på sig ett par pyjamasbyxor:

Riding Tights Emporia

Finns att klicka hem HÄR

Denna mysgrimma är en nyhet och den är sååå mjuk och härlig! Dorano älskade den när han fick agera modell på bilden nedan 🙂 Den ska jag helt klart införskaffa nästa gång jag är på Granngården!

Finns att klicka hem HÄR

När jag var på Granngården senast köpte jag tre tävlingstoppar från Kingsland! Har använt dom nu några tävlingar och är supernöjd, toppen är skön och andas bra. Såhär ser den ut:

Finns att klicka hem HÄR

Jag vill också slå ett slag för Granngårdens ridstrumpor från deras egna märke! Ridstrumpor kan tyckas som en enkel grej men jag är väldigt kräsen när det kommer till ridstrumpor. Dels tycker jag det är viktigt att sömmen framtill går uppe på tårna (som en ”vanlig” strumpa) och inte längst fram längsmed toppen på tårna. Dessa är perfekta utan en söm som stör. Dessutom avskyr jag när strumporna är för tjocka och när strumporna hasar ner under dagen. Dessa är lagom tunna och sitter uppe ordentligt. Dessutom snygga. Stor hiss!

Finns att klicka hem HÄR

Dessa handskar har jag tipsat om förut men måste göra det igen då jag använder som dagligen! Perfekta sommarhandsken, jag använder dom även året om då dom är så smidiga och sköna.

Finns att klicka hem HÄR. Finns även i andra färger!

Sist men inte minst vill jag tipsa om sköna pikéer som är både snyggt och skönt att rida i på sommaren! Denna har jag, den är nu på REA dessutom:

Finns att klicka hem HÄR

Även denna är sjukt snygg och på REA:

Finns att klicka hem HÄR