Som en stor katt

Jag har varit ute på promenad med hundarna i det gråa vädret och snart ska jag till gymmet för ett cirkelfyspass. Känns som att mitt liv består utav jobb, promenad med hundarna, gym och stall. Rutiner som rullar på dag efter dag haha. Men inte mig emot! Jag älskar rutiner speciellt när det är jag själv som kan utforma dom som jag vill och lägga upp min tid helt fritt. Förmiddagar och kvällar är ofta den tiden som jag får mest jobb gjort, mitt på dagen är jag oftast i stallet.

Idag blir det samma upplägg som igår för Melvin! Skrittjobb följt av lättare jogg, han kändes superfin och mjuk igår! Jag har ju tidigare beskrivit känslan han ger som att sitta på en gummiboll men igår kom jag på ännu en liknelse; han känns som att rida på en stor katt. Haha! Lika smidig och mjuk i kroppen redan från första steget, känns inte som att det tar emot någonstans i hans kropp. Otroligt häftig känsla!

Han undrar varför det är massa godsaker planterade runtom på gården som man av någon konstig anledning inte får smaka på…