Sjukstuga

Det var tungt att jobba i stallet med min förkylning idag.. Varje steg kändes som en kraftansträngning och jag blev matt av minsta lilla. Jag gick 30 minuter med Dorano ridhuset (för att undvika blåsten och kylan ute) innan mitt jobbpass och han verkade rätt nöjd med en extrainsatt vilodag, även fast det tar emot i hela min kropp att behöva ändra om i min planering (speciellt inför tävling) så var det väldigt nödvändigt idag. Har bara blivit sjukare under dagen och när jag kom hem från stallet däckade jag i sängen och sov ett tag.

Nu har jag gjort mig en kopp te med massor av honung och ska bädda ner mig i sängen igen. Axel är iväg på middag och jag längtar till han kommer hem ❤️ Känns alltid lite lättare när man kan tala om för någon hur sjuk man är och få en medlidande blick 😉

Lever med mitt toapapper, nässpray och Eight Hour Cream just nu. Det eviga kretsloppet av snorig näsa -> snyta sig -> narig näsa -> smörja -> snorig näsa igen osv.. Näsan hinner ju aldrig återhämta sig mellan snytningarna haha.