Sjukstuga på landet

Mamma och jag åkte tidigt till stallet imorse. Tanken var att jag skulle träna för Kristian men pga min förkylning som bara blir värre tog Kristian över tyglarna idag och red Dorano! Så snällt av honom! Ganska bra medryttre jag har va 😉 Dorano såg superfin ut och han blev väldigt svettig, hårt jobb idag! Efter passet fick han ett bad, tvättade ben och skrubbade hovar.

Sedan styrde vi bilen ut till landet! Favoritstället på jorden. Älskar verkligen att vara här och jag ser så mycket fram emot sommaren här ute. Nu är det fortfarande lite kyligt men vi dricker kaffe och lägger på mer ved på brasan med jämna mellanrum. Om man ska vara sjuk någonstans är det ändå här med denna utsikt:

Axel är dessutom överlycklig nu när fiskesäsongen är igång nu när isen är borta! Så kul för honom att han verkligen har hittat ett så stort intresse som fisket. Han tar inte upp fiskarna utan släpper i dom direkt igen, så gör tydligen en riktigt sportfiskare 😉