Sista etappen

Delar av inlägget är i samarbete med Circle K Sverige.

Sista etappen på denna resa idag, jag packade ihop och åkte från Göteborg till Stockholm imorse! Alltid lite jobbigt att köra långt själv, dessutom med en häst man inte känner helt och hållet än. Men allt har gått superbra!!! Melvin är en stjärna på alla sätt. Snäll att lasta, snäll att köra, snäll på nya platser och totalt okomplicerad. SÅ tacksam för det!!! Jag rullade från Göteborg vid 10-tiden i förmiddags och kom till stallet vid 16.30.

Vi pausade en gång på vägen för mash och hö till Melvin och mat till mig (även kisspaus för hundarna). Jag är som ni vet stolt ambassadör för Circle K och självklart är det på någon av deras trevliga stationer jag väljer att pausa när jag är ute på vägarna 🙂 På stoppet idag blev det tankning, påfyllning av AdBlue (reglerar utsläppen från lastbilen) och så köpte jag en kycklingburrito till lunch (såklart även en Cola Zero)! Circle K’s nya matkoncept innebär fler maträtter, fler sittplatser och gratis wifi. Än så länge finns det på ett gäng stationer men det kommer på fler och fler 🙂 Burriton är nog min favorit just nu i nya matkonceptet! Så god och fräsch med både grönsaker och bönor i. Finns även massa vegetariska alternativ. Ett stort tips när ni är ute på vägarna!

Ni ser ju själva smarrigheten!!!

När vi kom fram till stallet gick vi en 30 min promenad (gick även 30 min innan avfärd imorse) och sedan in i boxen med hö, mash och extra vattenhink. Han kommer stå i ett mindre stall på gården till helgen då han flyttar in i sin box i vanliga stallet 🙂

Så skönt att vara på plats hemma nu! Tack hela gänget på Särö Stable för magiska dagar dagar hos er ❤️❤️❤️