Sista dagen som 27-åring

Tog lite påskledigt från bloggen när jag ändå var ”hästfri” = inte lika mycket relevant att dela med sig av 😉 Men nu är vi tillbaka på gården igen och Melvin fick gå lösgörande pass både igår och idag! Trodde han skulle vara döpigg efter två dagar med endast promenad men han var faktisk riktigt lugn och fin. Kändes som att jag fick till riktigt bra pass där han verkligen tog stödet långt fram och långt ned. Han är så mycket lugnare mentalt nu i allt, både i hanteringen och i ridningen. Känns som att han har mognat så mycket och tar livet med lite mer ro. Han taggar inte igång lika mycket längre i vissa situationer utan hejdar sig och lägger energin på rätt saker istället. Guldstjärna!

Idag är det min sista dag som 27-åring, för imorgon fyller jag hela 28 år! Den ni 🙂 Känns så sjukt att jag startade bloggen 2012 och då var jag 19 år (!!!). Herregud vad tiden flyger fram. Ni har ju varit med nästan hela mitt liv som 20-nånting åring. Jag tycker det är härligt att få bli äldre och 28 år låter som en riktigt bra ålder. Känner mig glad och taggad på livet just nu!

Kolla den här gullisen som jag fångade på bild under dagliga rullningen: