Picknick i boxen

Inlägget är i samarbete med Circle K Sverige. 

Som stolt ambassadör för Circle K vill jag idag tipsa er om deras nyheter! Nämligen nya smaker på kaffe (Salt Caramell, French Vanilla och Chocolate Cookie) och asiatiska smaker på mat (hamburgare, korv, baguette och bagel). Finns inget trevligare stopp längsmed vägen enligt mig för ett tanka energi i både bilen och mig själv och jag tycker det är roligt med alla nyheter och kampanjer som Circle K har, det blir en ny upplevelse nästan varje gång man stannar till hos dom! Den här gången bestämde jag mig för att köpa med mig kaffe (valde smaken French Vanilla, supergod!) och den asiatiska hamburgaren för lite picknick i Melvins box. Bästa sällskapet ju 😉 Så missa inte att stanna till på närmsta Circle K och testa deras nyheter! Dessutom får du ju sommarlotter på köpet nu där du kan vinna massa fina priser 🙂