Påsken runt hörnet

Klagar inte på att ett ”massivt högtryck har parkerat sig över Sverige” som meteorologen på Tv4 nyss sa 😉 Härligt med en varm och solig påsk! Jag älskar påsken, tycker den symboliserar startskottet på våren, sommaren och ett halvår av härligheter som vi har framför oss. Jag ska åka ut med familjen till landet i helgen där vi ska ha det mysigt. Äta påskmiddag, leta påskägg och sådant som hör påsken till. Min mamma är väl införstådd med att jag aldrig kommer bli för gammal för varken påskägg, julkalender eller andra geniala traditioner 😉

Men, än är det inte påsk och nu är det dags att göra denna onsdag magisk! Idag följer inte bara mamma med till stallet utan även min storebror Max som är på besök här i veckan. Max har aldrig varit intresserad av hästar men det känns som att han på senare tid har tyckt att det har varit roligt att vara med lite på denna resa ändå 🙂 Han var och hejade på mig i Friends och har även varit med på några andra tävlingar. Idag blir det en promenad i skogen med hundarna och jag rider Dorano, sedan ska jag rida ett lösgörande pass i solen. Han var så fin igår så jag hoppas kunna uppnå samma känsla idag! Imorgon ska vi träna för Kristian så idag blir det förberedande inför det.

Förresten, HÄR kan ni läsa mer om projektet som jag gästade tidigare i veckan: