Nytt avsnitt ute!

Full rulle tisdag! Träning för Kristian i förmiddags som gick superbra. Melvin levererar verkligen en bra känsla och fina framsteg varje dag! Vi ska träna imorgon igen och efter det tänkte jag göra en liten summering över veckans träningar 🙂 Vet att ni gillar sådana nördiga inlägg!

Efter stallet har jag gått promenad med hundarna, jobbat och gjort ärenden på stan. Hade en del att fixa inför nästa vecka då det vankas GHS, lite saker att inhandla och så beställde jag även en ny telefon som kommer i veckan 🙂 Min kamera har en liten spricka i sig vilket ställer till ljuset i bilderna, jag är ju så beroende av min mobil och kamera så det är dags för en uppgradering. Den jag har nu kommer Axel ta över, hans mobil nu är jättegammal så han behöver också en ”ny”!

Idag är det ju tisdag vilket innebär nytt avsnitt av min och Vanessas podcast ”Något i hästväg” på Spotify! In och lyssna ❤️