Nytt avsnitt ute

Förmiddagspromenad med Vanessa och Tage; check! Vi gick i Lilljansskogen, så himla vackert nu när knopparna brister och hela skogen blir sådär illgrön. Hundarna sprang runt och var superglada! Idag är det ju tisdag vilket innebär att det finns ett nytt avsnitt av vår podcast ”Något i hästväg” ute på Spotify! Denna vecka svarar vi på era frågor, bland annat hur vi resonerar kring ålder på häst man ska köpa, vad vi gillar för typ av tränare, hur ofta tvättar vi schabrak, hur hanterar man skolan och en satsning med hästar… och mycket mer! Tryck gärna på ”följ” på Spotify så blir vi glada och ni missar inget avsnitt! 🙂

Jag har en del jobb att ta tag i nu och efter lunch hämtar mamma upp mig för en eftermiddag ihop i stallet. Melvin ska skrittas och så ska vi spela in några klipp till instagram. Jag vloggar även idag så ni kommer få se mer av min dag framöver!

Tage tar alltid täten:

Jag hade även packat med mig en termos med kaffe och lite kakor som vi åt på en stubbe. Mys!