Nya skor

Vilodag för Melvin vilket innebär hagtid (som varje dag) och promenad senare ikväll 🙂  Han har jobbat på så himla bra senaste passen och verkligen känts jämn och fin i stödet och mentalt, så han har gjort sig förtjänt av sin vila! Igår fick han även nya skor av Per som jag hade som hovslagare när jag bodde på Ekerö. Sedan flyttade han till Kungsbacka och har då kunnat hjälpa mig när jag behövt här nere. Egentligen skulle Melvin skos när vi kom hem igen men nu blir det att jag stannar till nästa helg och då blir det lite väl lång tid för skorna. Han har ju aluminumskor nu också (på inrådan av veterinär) och det är inte alls lika slittåligt som järnskor så det är svårt att dra ut på tiden för mycket. Han skos var 5e-6e vecka och det funkar super! Carro (som skor Melvin hemma) har jobbat med Per i många år så dom har samma hovslagar-tänk 🙂 Om det nu finns olika haha.