Nu kör vi SM!

Framme på vackra Strömsholm och installerade i både box och hästlastbil! Denna helg får vi som sagt låna en stor lastbil att bo i från min samarbetspartner Alfab Hästlastbilar, så snällt och lyxigt! Underbart att bo precis bredvid stallet 🙂

Jag har ridit ett lättare träningspass här för Kristian och förutom det så har vi mest svettats bort i värmen haha. 30 grader och luften står stilla, vet inte vem som tycker det är värst av jag och Dorano 😉 Förmodligen jag. Ber till vädergudarna att det antingen blir svalare imorgon eller ösregn och storm, tar hellre det än denna hetta faktiskt. Men vädret kan man ju inte påverka, bara att göra sitt bästa och fokusera på det man kan påverka!

Vi har också haft vetcheck idag som Dorano fint sprang igenom. Imorgon startar vi Grand Prix kl 15:37, håll tummarna! Mitt första senior-SM 🙂